text to image
бул. Дойран 12, ъгъла с бул. Гоце Делчев
София,
България
23.2890325999999
42.676855
UserLikes
Име: ЕВРО ФЕМИЛИ
Адрес: София, бул. Дойран 12, ъгъла с бул. Гоце Делчев
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.eurofamilykids.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Магазини - детски стоки и играчки
Дейност:

Магазин за детски стоки и играчки.

Ключови думи: евро фемили, igrachki, играчки, детски стоки, магазин играчки

За нас

ЕВРО ФЕМИЛИ – София е фирма вносител и търговец на едро на детски облекла за деца от 0 до 16 години.

Мисията на фирмата е свързана със задоволяване нуждите на Българските потребители от първокачествени , модерни детски дрехи , изработени от естествени материали, които да носят радост на децата и да са съобразени с покупателната възможност на родителите.

Нашата цел е да бъдем надеждни и лоялни партньори на търговците и веригите магазини в България, които залагат на съвременния професионален подход към всеки клиент и грижливо подбират продуктите за децата, осигурявайки разнообразие и отличително качество на предлаганите проду
ЕВРО ФЕМИЛИ
кти и услуги.

ЕВРО ФЕМИЛИ работи с редица международни експерти в областта на модата и детските облекла и с радост ще предоставя на Вас – нашите партньори и клиенти най-актуалната информация за нови, революционни и екологично чисти материали , гарантиращи нежен допир до деликатната бебешка и детска кожа, осигуряващи комфорт и мекота, елиминирайки риска от алергични реакции.

За ЕВРО ФЕМИЛИ едни от най-важните елементи от фирмената ни политика са коректното обслужване на клиентите, бързата доставка на поръчаните стоки и изгодните ценови условия.

Нашия комплимент към Вас е постоянна маркетингова и рекламна подкрепа, както и
ЕВРО ФЕМИЛИ
страхотни рекламни подаръци за всяко дете, което носи с удоволствие облекла с подчертана оригиналност, яркост и неповторимост!

В търсенето на подходящите брандове за България, ЕВРО ФЕМИЛИ избра да работи с утвърдени европейски производители , чиито продукти са популярни на Европейските пазари и се характеризират с високо качество, комбинативност и приемливи цени.

Ние, екипа на ЕВРО ФЕМИЛИ вярваме, че доверието на нашите клиенти и партньори, удовлетвореността на родителите и радостта и здравето на децата са гаранция за бъдещото развитие на Българския пазар и постигане на високо, качествено ниво на предлагане и обслужване!

Сподели във Facebook



 
Открийте ни в Google+